RSS
 

Posts Tagged ‘gadget’

New Lens for Di Fourthy : AF70-300MM F/4-5.6 Di LD MACRO 1:2 (MODEL A17NII) WITH BUILT-IN MOTOR FOR NIKON

06 Jan

Huehue, at least i’ve the time to release ma nu gadget. Actually, it came to me in the end of this year at December..but because stuck around in office and had a lot of journey :D  this post shut-in in ma database.

I’ve got this lens from ma broder in Gresik. A Tamron lens with macro features and optimal until 15 metres to zoom out. Its focal length came from 70 until 300 mm..huhhuu,long enough to make a snapshot in swimming pool :P

Besides, i’m very interesting with its built motor to make focussing object became more easy use autofocus indded. When still use Nikon 80-300mm G AF (G series  without autofocus motor), i always worried for made a mistakes in focusing object see here in ma last post

But with built in motor in Tamron, those problem slow but sure, had been overcome :D .. Although, i keept learn to use manual focus..cos in the real event, auto needs much longer time to focussing an object than manual.. But will see :D :D

Tamron

 

New Gadget — Nikon D40 Kit –

08 Nov

Nikon D40

At least, i got you…It’s been a long time when i dreaming to have a Digital SLR Camera.. Alhamdulillah, last friday, i had a chance to reach it, of course, with my own saving…huhuhuuhu …

My choice is Nikon D40. Yup, cos it’s cheap, slim than the other DSLR such as Canon EOS 400d or even Sony A200. ITs LCD is bigger than his brother D70 for example, and the menus or feature in it can be confronted with his brother or even his brother in Nikon’s Familly

last sundays, i had a chance to try it at first time on Japan-Indonesia Expo 2008 in PRJ Kemayoran.. (see its result here) … Still have to learn and explore my D40’s cos a lot of photos that wrong focussed..hihih what a shamed, yeah but like a Rinso’s say — Ga ada noda, ga Belajar –

Keept it learn broder ..
Next week, Losari beach…hunting Sunset and Sunrise ..Bismillah.. 

 

New Gadget!! Ibanez JEM Models

06 Dec

Ibanez JEM models

Akhirnya kesampaian jugak punya electric guitar sendiri.. Setelah satu bulan lebih, akhirnya guitar pesenanku jadi juga.. Dibela-belain tiap poelang kantor buat nengokin barang sejenak mule dari body, pasang spooll,mpe cuci mata liat gitar2 keren di Aristone Bandung.. Todayz, kuambil jugak gitarku ditengah hujan-hujan rintik di Bandung menuju kos.

What it’s look like? yahh kurang lebih seperti ada di gambar atas, JEM models yang dipakek Om Steve Vai (walopun gw lebih suka John Petruci, tapi gitarnya kurang keren :roll: ? ) ..cuman bedanya ndak ta buatin hollow buat nenteng tu gitar, actually bodynya emang ta buat ke RG series putih susu, cuman neck nya ta kasih flower motif pokoknya JEM bangets dah .. Kalo bridge nya upside down, gold colour plus handlle nya, sehingga bebas mlintir-mlintir tu senar mpe garing :mrgreen:

Untuk pickup, sebenere aku lebih suka yang model humbucker neck and bridge doank..lebih keliatan simpel and totally lebih nyesuain dengan tipikal permainan ku dengan tone yang ga banyak alias ribet .. Cuman ya kata si mas nya ngikutin model RG dengan spek humbucker neck+bridge ditambah single coil buat midlle pick up nya.. Merk nya?? jangan ditanya :oops: ? penginnya siy bikin sekelas Dimarzio, Seymour Duncan atau EMG, tapi apa daya, doku ndak nyampe buat beli that stuff :cry: , akhirnya pake bikin si mas di Aristone, lumayan jugak ko, tone ala ibanez nya dapet ..

Hmm next gadget apa ya?? Pengin beli kibod, tapi bakal ribet ntar naroh dimana, yang lebih utama, diut juga lom ada .. ayo nabung nabung

 

New Gadget : HP Compaq 6520s

02 Dec



Akhirnya setelah berpuluh-puluh tahun berangan-angan dan manabng, kesampaian juga bli ni barang Chek This Out, Ma Nu Gadget :
HP Compaq 6520s
Intel Core Core2Duo T550
DDR2 1GB
HDD 80GB
LCD 14″

 
 

Switch to our mobile site